• Parempi viestintä lisää asumisviihtyvyyttä.

  Digitaalinen porrasnäyttö

  Mikä taloyhtiössä on tällä viikolla ajankohtaista? Sujuva viestintä ja nopeasti saatavilla oleva tieto hyödyttää sekä asukkaita että taloyhtiötä. Digitaalinen Porrasnäyttö välittää tiedon taloyhtiössä nopeasti ja tehokkaasti. Se tavoittaa kaikki asukkaat tasapuolisesti ja varmasti, juuri silloin kun asia on tapetilla.

  Tower Media Porrasnäyttö (klikkaa isommaksi)

  Tyytyväisiä asukkaita

  Porrasnäyttö on tehokkain tapa tavoittaa nopeasti kaikki kiinteistössä liikkuvat asukkaat. Viestintä on vaivatonta; voit päivittää suurenkin taloyhtiön tiedotteet yhdellä napin painalluksella. Julkaise tiedote tilanteen mukaan useassa tai kohdennetusti vain yhdessä porraskäytävässä.

  Kun viesti ajankohtaisista asioista kulkee nopeasti ja selkeässä muodossa, asukkaat ovat tyytyväisiä, asumisviihtyvyys paranee ja erimielisyyksien riski pienenee. Porrasnäyttö vahvistaa myös taloyhtiön turvallisuutta. Saat välittömästi poikkeus- tai vaaratilanteet asukkaiden tietoisuuteen.

  Kiinteistön tiedotuksesta vastaavat voivat päivittää näytön sisältöä helppokäyttöisellä web-selainpohjaisella käyttöliittymällä – mistä käsin tahansa. Vaikka päivittäisit kiinteistöä koskevia uutisia vain silloin tällöin, porrasnäyttökonseptimme on suunniteltu niin, että sisältö on aina mielenkiintoista ja reaaliaikaista. Näytöstä on mukava katsoa uusimmat uutisotsikot ja tuoreimmat paikkakuntakohtaiset säätiedot. Voit täydentää sisältöä erikseen tilattavilla lisäsisällöillä, kuten julkisen liikenteen aikatauluilla, kiinteistön veden- ja energiankulutustiedoilla tai sosiaalisen median julkaisuilla.

  Laitteet ja palvelut samassa paketissa

  Meiltä saat kaiken tarvitsemasi helposti samassa paketissa. Kiinteistö maksaa palvelukokonaisuudesta selkeää edullista kuukausimaksua. Palvelukokonaisuus sisältää koteloinnin, näytön, ohjelmiston, käyttäjätuen ja neuvonnan. Perustoimituksen sisältönä voidaan näyttää esimerkiksi asukastietoja, tiedotteita, säätietoja, uutisotsikoita ja kiinteistön yhteystiedot. Jos tarvitset kiinteistönäytölle erillisen internetyhteyden, saat meiltä myös langattoman dataliittymän.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Tower Media Porrasnäyttö (klikkaa isommaksi)

  • wb_incandescentHelppokäyttöinen

   Porrasnäytön päivittäminen on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi. Asukas- ja yhteystietojen sekä tiedotteiden hallinta onnistuu vaikka älypuhelimen internetselaimella, mistä käsin tahansa. Voit tarkastaa helposti käyttöliittymästä järjestelmän tilan ja nähdä reaaliaikaisesti, mitä sisältöä näytössä on juuri nyt.

  • euro_symbolSäästöä taloyhtiölle

   Halutessasi voimme visualisoida kiinteistön energiankulutusmittareista saadun tiedon ymmärrettävään muotoon. Tällä voidaan havainnollistaa yhtiön veden- ja/tai sähkönkulutusta, jolloin asukkaat ovat tietoisempia kulutuksesta ja sen vaikutuksesta taloyhtiön kuluihin.

  • watchSäästöä työajassa

   Unohda tulosteiden kiinnittely ilmoitustauluille! Porrasnäytölle voit julkaista hetkessä tiedotteet yhdellä napin painalluksella useisiin porraskäytäviin.

  • buildTaloyhtiön näköinen

   Näytön ulkomuoto ja sisältö ovat muokattavissa kiinteistön ilmeen mukaiseksi. Näytön suojakotelon materiaali voidaan valmistaa harjatusta teräksestä tai messingistä, tai se voidaan maalata halutun väriseksi. Näyttöjä on saatavilla 22 tuumasta alkaen eri kokoisina.