• Infonäyttö pitää organisaation tietoisena tärkeistä asioista.

  INFO TV VARMISTAA TIEDON KULUN

  Infonäyttö ja -ohjelmisto muodostavat yhdessä info tv:n. Infonäyttö varmistaa, että tärkeä tieto on nähtävissä. Info tv:tä hallitaan selainpohjaisella käyttöliittymällä. Käyttöliittymä on suunniteltu yhteistyössä viestijöiden kanssa ja sen käyttämisen oppii 10 minuutissa.

  Info tv mahdollistaa saman tai eri sisällön esittämisen eri infonäytöissä. Sisältö voi olla kuvia, videoita, nettisivuja, livevideokuvaa tai tekstimuotoinen tiedote.

  INFO TV HELPOTTAA TIEDOTTAMISTA

  Tekstimuotoisten tiedotteiden julkaisu onnistuu suoraan käyttöliittymästä. Voit julkaista tiedotteita samalla kertaa useaan eri viestintäkanavaan. Infonäyttö, sosiaalinen media, työasema ja mobiili päivittyvät yhdellä napin painalluksella. Viestejä voidaan painottaa niiden tärkeysasteen mukaan, jolloin tärkeät viestit tulevat paremmin huomatuksi.

  Intranet, tuotantodata, hälytysjärjestelmä ja sosiaalinen media voidaan integroida osaksi info tv:tä. Infonäyttö osaa esittää sisällöt myös täysin automaattisesti älykkäiden ominaisuuksien ansiosta.

  Viestintäjärjestelmä yrityksen aulassa

  INFONÄYTTÖ OSANA TUOTANTOA

  Infonäyttö soveltuu erinomaisesti tuotanto-, turva- ja työohjeiden välittämiseen. Hätä- ja poikkeustilannetieto saadaan heti henkilöstön nähtäville. Visualisoimme tuotantoluvut ja laitteiden toiminnan helposti ymmärrettävään muotoon. Tämä auttaa pitämään henkilöstön tietoisena tuotannon tilasta.

  Katso video Info TV mahdollisuuksista viestinnässä. Kesto 1:14

  Katso video Info TV mahdollisuuksista viestinnässä. Kesto 1:14

  INFO TV SINUN TARPEISIIN

  Mietitkö sopivaa ratkaisua? Neuvomme mielellämme! Meillä on vuosien kokemus eri kokoisista info tv -järjestelmistä. Järjestelmiämme käytetään päivittäin suurissa suomalaisissa yrityksissä, kolmella eri mantereella.

  Info TV -järjestelmä integroituna talotekniikkaan.

  Katso video Info TV mahdollisuuksista viestinnässä. Kesto 1:14

  Katso video Info TV mahdollisuuksista tuotantolaitoksissa. Kesto 1:05

  Infonäyttö osana Info TV -järjestelmää

  • insert_chartTiedon visualisointi

   Ihmisen aivot prosessoivat visuaalista informaatiota huomattavasti nopeammin kuin tekstiä. Visualisoitu tieto on katsojalle helposti ymmärrettävää ja mielenkiintoista. Visualisoimme eri datalähteistä tai tietokannoista kerätyn tiedon, ja voit esittää sen infojärjestelmässä.

  • notifications_active Lisää turvallisuutta

   Infojärjestelmään voi integroida erilaisia turvajärjestelmiä. Hätä- ja vaaratilanteessa päätelaitteet asettuvat reaaliaikaisesti hälytystilaan. Hälytysviesti voidaan lähettää myös työpisteisiin ja matkapuhelimiin. Hälytys voidaan yhtä lailla laukaista esimerkiksi mobiililaitteella tai omalta työasemalta.

  • settings Älykästä tietoa tuotannosta

   Voit esittää laitteiden, koneiden ja eri ohjausjärjestelmien tuottaman informaation selkeästi graafeina, mittareina ja numeroina. Reaaliaikainen visualisoitu data auttaa ymmärtämään tuotannon tilaa ja tehostaa tuottavuutta. Järjestelmä varmistaa, että tuotannosta on aina saatavilla luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

  • query_builderHelppoa ja tehokasta

   Päivitä sisältö etänä, yhdellä napin painalluksella. Voit päivittää sisällön reaaliaikaisesti yhteen tai useampaan eri päätelaitteeseen tai viestintäkanavaan. Sisältö voi olla automaattisesti yrityksen eri tietolähteistä luettua informaatiota tai itse tuottamaasi tietoa. Järjestelmä huolehtii, että lisäämäsi sisältö on yrityksesi graafisen ilmeen mukaista.