• Pidä koko organisaatio tietoisena tärkeistä asioista.

  Viestintä- ja info-TV

  Useat eri viestintäkanavat ja lisääntyvä informaatio ovat yrityksen sisäiselle viestinnälle haaste. Kun haluat tuottaa ja välittää yrityksen sisäistä tietoa, varmin ratkaisu on moderni digitaalinen info TV -järjestelmä. Tietoa jaetaan päivittäin runsaasti eri viestintäkanavista. Valitsemasi viestintäkanava ei ehkä tavoita kaikkia, ja jakaminen useassa kanavassa on työlästä. Tärkeät viestit voivat jäädä vastaanottajilta huomaamatta. Kun jaat tiedon Tower Median info TV -järjestelmässä, ratkaiset kerralla usean sisäisen viestinnän ongelman.

  Viestintäjärjestelmä yrityksen aulassa

  Nopeaa ja tehokasta viestintää

  Voit hyödyntää infojärjestelmäämme usein eri tavoin. Tieto siirtyy kaikille organisaation eri tasoilla. Voit esittää ja jakaa itse tuotettua tai eri lähteistä automaattisesti haettua tietoa infonäytöissä, työasemissa ja mobiililaitteissa. Info TV -järjestelmä mahdollistaa tiedotteiden julkaisemisen samalla kertaa useaan eri viestintäkanavaan. Se vähentää päällekkäistä työtä ja pitää sisällön aina tuoreena ja mielenkiintoisena.

  Järjestelmä soveltuu erinomaisesti yrityksille, joissa on useita viestijöitä organisaation eri tasoilla. Esimerkiksi intranet, tuotantodata, hälytysjärjestelmä ja sosiaalinen media voidaan integroida osaksi info TV -järjestelmää. Jos haluat varmistua siitä, että haluttu viesti varmasti huomataan, voit painottaa tiedotteita monipuolisesti niiden tärkeysasteen mukaan.

  Katso video viestintäjärjestelmän mahdollisuuksista sisäisessä viestinnässä. Kesto 1:14

  Katso video viestintäjärjestelmän mahdollisuuksista sisäisessä viestinnässä. Kesto 1:14

  Tuotanto- ja turvatiedotteet

  Tuotantolaitosten hätä- ja poikkeustilannetiedotteet on saatava välittömästi henkilöstön tietoisuuteen. Info TV -järjestelmä välittää tiedotteet varmasti ja nopeasti kaikkien nähtäville. Voit laukaista tiedotteen tilanteen mukaan automaattisesti tai manuaalisesti.

  Infojärjestelmä soveltuu erinomaisesti tuotanto-, turva- ja työohjeiden viestimiseen. Tiedotteen ei tarvitse olla yksitoikkoinen ohjeistus. Visualisoimme tuotantoluvut ja laitteiden toiminnan, jolloin ne voidaan esittää mielenkiintoisella tavalla. Näin pidät vaivattomasti koko tuotantohenkilöstön tietoisena työympäristön tärkeistä asioista.

  Mietitkö sopivaa ratkaisua? Neuvomme mielellämme! Meillä on vuosien kokemus erilaisista digitaalisista infojärjestelmistä. Järjestelmiämme käytetään päivittäin suurissa suomalaisissa yrityksissä, kolmella eri mantereella.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Info TV -järjestelmä integroituna talotekniikkaan.

  Katso video viestintäjärjestelmän mahdollisuuksista sisäisessä viestinnässä. Kesto 1:14

  Katso video viestintäjärjestelmän mahdollisuuksista tuotannossa. Kesto 1:05

  Info TV integroituna talotekniikkaan

  • insert_chartTiedon visualisointi

   Ihmisen aivot prosessoivat visuaalista informaatiota huomattavasti nopeammin kuin tekstiä. Visualisoitu tieto on katsojalle helposti ymmärrettävää ja mielenkiintoista. Visualisoimme eri datalähteistä tai tietokannoista kerätyn tiedon, ja voit esittää sen infojärjestelmässä.

  • notifications_active Lisää turvallisuutta

   Infojärjestelmään voi integroida erilaisia turvajärjestelmiä. Hätä- ja vaaratilanteessa päätelaitteet asettuvat reaaliaikaisesti hälytystilaan. Hälytysviesti voidaan lähettää myös työpisteisiin ja matkapuhelimiin. Hälytys voidaan yhtä lailla laukaista esimerkiksi mobiililaitteella tai omalta työasemalta.

  • settings Älykästä tietoa tuotannosta

   Voit esittää laitteiden, koneiden ja eri ohjausjärjestelmien tuottaman informaation selkeästi graafeina, mittareina ja numeroina. Reaaliaikainen visualisoitu data auttaa ymmärtämään tuotannon tilaa ja tehostaa tuottavuutta. Järjestelmä varmistaa, että tuotannosta on aina saatavilla luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

  • query_builderHelppoa ja tehokasta

   Päivitä sisältö etänä, yhdellä napin painalluksella. Voit päivittää sisällön reaaliaikaisesti yhteen tai useampaan eri päätelaitteeseen tai viestintäkanavaan. Sisältö voi olla automaattisesti yrityksen eri tietolähteistä luettua informaatiota tai itse tuottamaasi tietoa. Järjestelmä huolehtii, että lisäämäsi sisältö on yrityksesi graafisen ilmeen mukaista.